Cel care a anunța autoritățile despre moartea lui Cristian a fost un tânăr, care a intrat sâmbătă într-o secție de poliție din Nicosia, după ce poliția a transmis că îl caută pe șoferul unui vehicul de culoare neagră care a lovit mortal un bărbat pe bicicletă. Oamenii legii au declarat că un bărbat în vârstă de 26 de ani a intrat în sediul poliției rutiere și a pretins că el este vinovatul în cazul morții românului.

Citeste si: Biciclist mort după ce a fost lovit de un autoturism, în județul Olt. Șoferul a fugit de la fața locului

Tragedia a avut loc sâmbătă, înainte de zori, atunci când Cristian, care se îndrepta spre muncă la o piață locală de fructe din Aglandjia, a fost lovit și lăsat să moară la fața locului de pe bulevardul RIK. Mai apoi, poliția a transmis că îl căuta pe șoferul unui vehicul de culoare neagră despre care se presupune că ar fi fost implicat în accident.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Ieri după-amiază, șoferul vehiculului care a fugit de la fața locului a intrat în sediul Poliției și, ulterior, a fost reținut în baza unui mandat de arestare”, a transmis poliția duminică.

Durere fără margini în urma lui Cristian Familia și prietenii sunt devastați

Este de așteptat ca acuzațiile probabile să includă și fuga de la locul accidentului, dar poliția nu a enumerat duminică acuzații specifice și nu a spus dacă tânărul va apărea în instanță pentru arestare preventivă.

Citeste si: Incident dramatic în Vaslui: Un copil de 6 ani a fost cuprins de flăcări. Băiețelul a aruncat o sticlă de benzină pe foc

Poliția a declarat pentru Knews că crede că are suspectul potrivit, după ce tânărul ar fi făcut o declarație voluntară prin care a recunoscut că era șoferul. Poliția Rutieră din Nicosia investighează împrejurările accidentului, descrise de presa locală drept o  „coliziune violentă”, în timp ce rapoarte suplimentare spun că anchetatorii au stabilit că victima rutieră nu purta cască.

Pagina de Facebook a lui Cristian a fost inundată de mesaje și postări de la prieteni, mulți dintre ei au scris dacă șoferul s-ar fi oprit să ajute, poate accidentul nu ar fi fost fatal.

Citeste si: Scandal după o tamponare ușoară. Doi bărbați din Vatra Dornei au ajuns în arest


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si