Cristian a plecat să lucreze în Germania. Din nefericire, acolo, tânărul și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. A fost înjunghiat mortal de un individ, care a rămas neidentificat, în plină stradă.

Citește și: Cazul care a șocat o țară întreagă: Un bebeluș care a fost abandonat acum 2 ani printre gunoaie, va ajunge în custodia mamei biologice

Familia lui Cristian este îngenuncheată de durere și cere ajutor pentru a-i putea aduce trupul în România și pentru a-l înmormânta creștinește.

Familia lui Cristian, strigăt disperat de ajutor

Tânărul din Bihor a plecat în Germania pentru o viaţă mai bună, doar că, din nefericire, acesta nu a mai apucat să revină de sărbători în sânul familiei sale. Conform informațiilor făcute publice până în acest moment, tânărul a fost acostat pe stradă și înjunghiat mortal din senin de un bărbat necunoscut.

Vecinii românului din localitatea Girișu de Criș, judeţul Bihor, încearcă să îi ajute familia pentru repatrierea trupului său în ţară.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: La un pas de tragedie în Alba: o tânără a căzut în apele unui râu şi a fost dusă la spital în hipotermie

„Dragi consăteni, Bărnițiu Cristian fiu al comunei noastre a avut parte de un sfârșit tragic în Germania fiind înjunghiat de o persoană neidentificată.

Familia are nevoie de ajutorul nostru pentru a fi repatriat în țară, costurile fiind foarte mari. Mâine voi merge la magazinele din comună pentru a face o urnă pentru donații.

Haideți să fim alături de familia greu încercată și fiecare după posibilități să donăm pentru repatrierea lui Cristian.

Vă mulțumesc anticipat și vă doresc un An Nou Fericit!”,   a fost mesajul scris pe Facebook Dan Babău, un vecin de-al lui Cristian.

Citește și: Tentativă de omor într-un spital, la Primiri Urgențe. Ce sentință a primit agresorul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si