Cristian Borcea pare să se simtă bine la spitalul penitenciarului Rahova, acolo unde a ajuns la sfârșitul lunii trecute din cauza unor probleme medicale. Pe 12 martie, omul de afaceri a făcut o plângere împotriva Spitalului Penitenciar Rahova, conform articolului 39 din legea 254/2013 care se referă la ”stabilirea regimului de executare a pedepselor privative de libertate”.

Cristian Borcea a reușit să obțină trasferul din celulă în rezerva spitalului invocând istoricul său medical: cardiopatie ischiemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie și dislipidemie.

În cazul său nu a existat o urgență medicală, însă cererea sa nu putea fi respinsă pentru că trebuia să se stabilească dacă bolile de care suferă necesită menținerea lui în spitalul penitenciar pe toată durata detenției.

Borcea a ajuns la spital pentru câteva controale

”Nu e bolnav sau oricum nu e ceva grav. Deținutul a cerut să fie supus unor controale medicale. Doar se caută de boli, dar cum istoricul său medical este destul de încărcat, numeni nu vrea să riște. Este internat într-o rezervă de doi, sub supravegherea medicilor. Mănâncă, doarme și se plimbă”, a declarat în urmă cu 3 săptămâni o sursă din Administrația Penitenciarelor pentru Libertatea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Valentina Pelinel a născut! Cristi Borcea a devenit tătic pentru a noua oară

Cristi Borcea are 49 de ani și a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. El fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava în iulie 2018, după ce a ispășit 4 ani din cei 6 pe care îi primise în Dosarul Transferurilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si