De ani buni, Cristian Boureanu a cheltuit 125.000 de euro pentru educaţia fiicei. Ioana a revenit în prim-plan zilele trecute, după ce a fost bătută crunt într-un club de fiţe, unde a fost invitată la majoratul unei prietene. Ioana a mers la toaletă, acolo unde s-a întâlnit cu trei tinere de etnie rromă care s-au luat de fiica fostului politician. După primele îmbrânceli în toaleta clubului, fiica lui Cristian Boureanu a mers la farmacie pentru a-și pansa rănile, dar când s-a întors înapoi în club, cu speranța că cele trei fete au dispărut, i-a fost spart un pahar în cap, ajungând

de urgență la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Decizie de ultim moment luată de Boureanu după ce fiica lui a fost snopită în bătaie într-un club de fițe din Capitală! ”I-a dat cu paharul de whisky în cap exact ca în filmele cu Van Damme”!

Cristian Boureanu a cheltuit 125.000 de euro pentru educaţia fiicei. În 2016 a avut un conflict cu Ioana

Chiar dacă a fost victimă a acestui incident, e posibil ca şi comportamentul Ioanei să fi provocat scandalul.

În toamna lui 2016, ea a fost în conflict deschis chiar cu tatăl ei, care ar fi agresat-o în maşină, enervat de comportamentul rebel al adolescentei. Printre lucrurile pe care Boureanu i le-a reproşat fiicei sale este acela că Ioana avea rezultate proaste la şcoală din cauza anturajului. Fostul politician era disperat pentru că, în ciuda faptului că investise enorm în educaţia şi studiile Ioanei, aceasta nu se afla pe drumul cel bun.
( citeşte declaraţiile şocante ale lui Boureanu despre agresoarele fiicei sale)

Cristian Boureanu a cheltuit 125.000 de euro pentru educaţia fiicei. Un an de liceu costă 10.200 de euro

Cristian Boureanu a cheltuit 125.000 de euro pentru educaţia fiicei. El a făcut tot posibilul ca fiica lui să aiba parte de o educaţie aleasă, astfel că aceasta a învăţat la o instituţie şcolară privată, „Lauder-Reut”, ocolo unde taxele sunt consistente. Astfel, pentru anul pregătitor şi clasele I-IV se percep 9.000 de euro pe an, clasele V-VIII au taxe de 9.600 de euro pe an, în timp ce pentru clasele IX-XII se plătesc 10.200 de euro pe an. Astfel, suma plătită de Boureanu până la finalul studiilor liceale va fi de aproximativ 125.000 de euro. Ioana va absolvi liceul în această vară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si