Close sidebar
Close sidebar

Cristian Boureanu a fost transferat la Penitenciarul Rahova

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost transferat de la Arestul Central al Capitalei la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru savarsirea a trei infracţiuni de ultraj.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul politician a fost mutat dupa mai multe saptamani petrecute in arestul central al Politiei Capitalei, unde a intrat deja in regimul de carantina, noteaza stiripesurse.ro.   Acesta ar fi fost transferat din cauza supraaglomerarii. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cristian Boureanu este trimis in judecata pentru trei infractiuni de ultraj, dupa ce a agresat un politist. In acelasi dosar este citata si iubita lui, Laura, pentru marturie mincinoasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI