Secventele sunt uluitoare. Cristian Boureanu isi indeamna iubita sa filmeze in timp ce ia pozitie in fata politistului. Sta cu mainile la spate, ca sa nu dea de banuit ca va ataca. Deodata, il loveste pe politist cu genunchiul in cel mai sensibil punct. Omul legii scoate un geamat si se incovoaie de durere, dar da rapid replica- un croseu de dreapta devastator de adevarat pugilist! Lovitura fulgeratoare de dreapta il atinge pe fostul politician sub barbie si il lasa lat!

SINCRON STROE: La fel ca si baietasii de cartier, Boureanu duce mainile la spate pentru a adormi vigilenta politistului. Acum il loveste pe acesta fara ca politistul sa se astepte, iar acesta riposteaza in momentul in care isi da seama ca poate veni inca o lovitura din partea agresorului.
 

Citeste si: Momentul in care Cristian Boureanu a fost lovit in barbie si a cazut lat in fata masinii de politie.

Intins pe asfalt dupa ce este lovit de politist, Cristian Boureanu face eforturi sa-si revina in simtiri. Are nevoie de ajutorul politistilor sa se ridice, in timp ce iubita lui  tipa disperata dupa ajutor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Politistul intervine gradual si proportional cu ceea ce i se intampla! Daca cetateanul injura, il legitimeaza, il conduce la sectie si e amendata. Daca cetateanul este recalcitrant, politistul poate folosi forta, poate folosi toate dotarile necesare, poate folosi catusele, sau chiar pistolul in anumite situatii.

Astazi, Cristian Boureanu a trebuit sa isi reaminteasca tot ce s-a intamplat in acea noapte. Mai bine de 7 ore a stat in fata unui procuror, care l-a audiat in dosarul in care este arestat preventiv pentru ultraj.

"Ce le-ati spus procurorilor? Ati fost audiat si in plangerea depusa de dumneavoastra? Legea nu imi permite sa dau declaratii."
 

Nu se stie, deocamdata, daca politicianul a dat vreo declaratie si in cazul propriei plangeri, pe care a depus-o impotriva politistilor implicati in incidentul violent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si