Cristian Boureanu a pierdut defitiv procesul cu Brigada Rutieră prin care contesta un proces verbal de contravenție din 2 iunie 2018. Fostul deputat a cerut judecătorilor să anuleze procesul verbal iar pe 10 octombrie 2018, cererea lui a fost respinsă ca neîntemeiată.

Boureanu a mers mai departe și a făcut apel, acesta judecându-se în urmă cu două săptămâni la Tribunalul București. Instanța a confirmat prima soluție, ceea ce înseamnă că Boureanu va trebui până la urmă să-și plătească amenda.

Cristian Boureanu, într-un continuu răazboi cu poliția rutieră

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Istoria” lui Cristian Boureanu cu polițiștii de la ”Rutieră” este una binecunoscută. În 2015, el a fost prins gonind cu peste 200 km/h pe autostradă iar 2 ani mai târziu a avurt un incident cu un agent, cu care a schimbat câteva lovituri care s-au soldat cu câteva nopți în arest și cu o pedeapsă de 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

Citeste si: VIDEO| Cristian Boureanu cere iertare inainte de Paste. Spera sa fie achitat pentru ultraj

Deputatul a mai fost părtaș la un eveniment care s-a încheiat în secția de poliție: atunci când a fost acuzat de propria fiică de agresiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si