Close sidebar
Close sidebar

Cristian Boureanu a mai pierdut o luptă cu polițiștii de la Rutieră! Amendă usturătoare pentru fostul deputat

Cristian Boureanu a mai pierdut o bătălie cu polițiștii de la Rutieră. Fostul deputat va plăti o amendă usturătoare pe care a contestat-o în urmă cu aproape un an.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Cristian Boureanu a pierdut defitiv procesul cu Brigada Rutieră prin care contesta un proces verbal de contravenție din 2 iunie 2018. Fostul deputat a cerut judecătorilor să anuleze procesul verbal iar pe 10 octombrie 2018, cererea lui a fost respinsă ca neîntemeiată.

Boureanu a mers mai departe și a făcut apel, acesta judecându-se în urmă cu două săptămâni la Tribunalul București. Instanța a confirmat prima soluție, ceea ce înseamnă că Boureanu va trebui până la urmă să-și plătească amenda.

Cristian Boureanu, într-un continuu răazboi cu poliția rutieră

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Istoria” lui Cristian Boureanu cu polițiștii de la ”Rutieră” este una binecunoscută. În 2015, el a fost prins gonind cu peste 200 km/h pe autostradă iar 2 ani mai târziu a avurt un incident cu un agent, cu care a schimbat câteva lovituri care s-au soldat cu câteva nopți în arest și cu o pedeapsă de 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

Citeste si: VIDEO| Cristian Boureanu cere iertare inainte de Paste. Spera sa fie achitat pentru ultraj

Deputatul a mai fost părtaș la un eveniment care s-a încheiat în secția de poliție: atunci când a fost acuzat de propria fiică de agresiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI