Cristian Boureanu este citat la inceputul lunii septembrie intr-un dosar la Judecatoria Constanta deschis de un barbat care acuza ca l-a accidentat cu un ATV, pe plaja din Mamaia Nord. Intamplarea ar fi avut loc anul trecut, iar Boureanu are calitate de intervenient intre reclamant si compania de asigurari chemata sa plateasca daunele din accident.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vehiculul apartine unui om de afaceri din Constanta care a declarat in fata autoritatilor ca Boureanu i-a facut semn sa opreasca si dupa cateva minute de discutie, a sarit pur si simplu la volan si s-a indreptat cu ATV-ul catre mare. Dupa cateva viraje, fostul deputat a pierdut controlul si s-a rostogolit cu acesta. In dreapta se afla un prieten al afaceristului care n-a mai apucat sa coboare si care s-a ales cu rani serioase de pe urma accidentului. Acesta a actionat in instanta asiguratorul solicitand daune morale si materiale, insa Boureanu a facut cerere de interventie in dosar, pentru a evita situatia in care firma de asigurari se intoarce in regres impotriva celui care a provocat accidentul. Din fericire, procesul se judeca "in civil", deci Boureanu nu risca sa fie tras la raspundere penal pentru accident. 

Pana in acest moment,

Cristian Boureanu nu s-a prezentat la proces, el avand interdictie de a parasi Capitala. Varianta fostului deputat difera insa de cea a proprietarului ATV-ului: el sustine ca acesta a venit la el pentru a-i prezenta masina si ca se plimba ilegal cu aceasta pe plaja.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si