Cristian Boureanu a mai suferit o înfrângere în faţa agenţilor de la rutieră, după întâmplarea de anul trecut care i-a adus o condamnare de doi ani cu suspendare. Fostul deputat a pierdut un nou proces, prin care contesta plata unei contravenţii încasată în luna iunie a acestui an. Boureanu a contestat în instanţă amenda iar în urmă cu câteva săptămâni a venit verdictul: politicianul pierde, poliţia câştigă.

Cristian Boureanu

are toate motivele să creadă că oamenii de ordine au ajuns să aibă ceva personal cu el, în condiţiile în care exact în aceeaşi lună în care a primit contravenţia a fost condamnat pentru ultraj, în cazul scandalului din vara anului trecut. Atunci, fostul senator a lovit un agent de circulaţie, după care a fost făcut KO de acesta. Ulterior, Boureanu a ajuns în arest, a fost judecat şi condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare. El trebuie să-i plătească şi 7.000 euro agentului agresat. Politicianul a făcut apel, iar procesul se judecă în continuare, iar Boureanu se află în continuare sub control juduicar în acest dosar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristian Boureanu are 45 de ani şi are la activ două mandate de parlamentar. A fost membru PNL, după care a ajuns vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal. Din 2012, Boureanu nu a mai ocupat nici o funcţie publică şi s-a dedicat afacerilor.  
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si