Close sidebar
Close sidebar

Cristian Boureanu este executat silit pentru o datorie uriasa! Vezi cati bani trebuie sa returneze afaceristul!

Dupa un imprumut contractat in 2005 si pe care nu l-a returnat bancii, Cristian Boureanu este executat silit.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

O decizie recenta a Judecatoriei Sectororului 3 a confirmat ca Cristian Boureanu este executat silit, pentru o datorie la banca. In 2005, Boureanu a facut doua credite, unul in valoare de 555.667 de euro si altul de 39.945 de lei, pe care nu le-a achitat, totalul datoriei, cu dobanzi si penalizari, ajungand la aproximativ 650.000 de euro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cristian Boureanu este executat silit. Afaceristul a contestat decizia

In 2012, institutia bancara l-a dat in judecata pe Cristian Boureanu, cerand executarea silita a acestuia.
In februarie 2017, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis incuviintarea executarii silite pe bunurile aflate pe numele sau, dar Boureanu a contestat decizia, iar procesul s-a mutat la Judecatoria Sectorului 3.
 

Cristian Boureanu este executat silit. Mai are o sansa la Curtea de Apel

Recent, instanta a confirmat ca Cristian Boureanu este executat silit, acesta mai avand o ultima sansa, la Curtea de Apel.

Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 28.02.2018”, se arata in hotararea judecatorilor care au respins contestatia la executare facuta de Boureanu. Anul trecut, Boureanu a stat doua luni in arest preventiv, dupa ce a lovit un politist de la Rutiera.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI