Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Am venit, am vrut sa o iau cu mine,  a inceput sa tipe ca este rapita si ca nu ma cunoaste si sa sune cineva la 112 si cineva a si facut.  Am ridicat-o pe sus sa o iau in masina.", a declarat Boureanu.

Totul s-a intamplat in plina strada, dupa ce Cristian Boureanu a fost vazut de un trecator cum si-ar fi luat fiica pe sus si ar fi bagat-o cu forta in masina. La scurt  timp, autoturismul fostului politician a fost blocat in trafic de mai multe masini ale Politiei si ale Jandarmeriei.

In momentul in care a fost flancat de oamenii legii, Cristian Boureanu era insotit de un barbat cu alura sportiva, care ocupa scaunul din fata al masinii. Pe bancheta din spate, fara posibilitatea de a cobori din autoturismul care are doar doua usi se afla fiica politicianului.

"Ioana a fugit de acasa, sambata, de la mare, spunandu-mi ca are o masa speciala cu mama ei. Mama ei nu a dorit sa vina sa o ia, desi m-am oferit sa ii platesc benzina.
", a spus Bouranu.

Intrebata unde i-a spus ca merge cand a lipsit o saptamana de acasa, Irina Vladescu, mama fetei, a raspuns: "A venit la mine".

Nu o data, ci de mai multe ori, minora ar fi disparut de acasa, in toiul noptii.
Asta s-a intamplat si in acest sfarsit de saptamana, cand Cristian Boureanu a preferat sa o caute singur.

"Am plecat am descoperit dupa vreo 2 ore jumate unde este, cu ajutorul retelelor de socializare. Ieri, a umblat toata ziua prin oras, nu am reusit sa dau de ea.  Cineva a vazut-o, a oprit-o, i-am spus ca ajung in cateva minute. De fapt, pana sa o opreasca a pozat-o fumand, pe marginea drumului fumand, cu niste colegi." , a spus acesta.

Boureanu sustine ca fata lui s-a comportat exemplar si a fost un elev eminent doar in perioada in care a locuit cu el.

"Este din nou corigenta, din pacate si iar, se culca noapte la ora 4 dimineata, stand pe internet, si mamei ei i se pare ca este corect
", acuza Boureanu.

Fostul politician detine custodia fiicei sale inca din anul 2004, dupa ce a divortat de Irina Vladescu, pe care a acuzat-o de infidelitate. Acum insa, Politia il cerceteaza pe Boureanu pentru rele tratamente aplicate minorului.

-Va temeti ca ati putea fi decazut din drepturi?
-Eu nu ma tem decat de Dumnezeu.


Pana la finalul anchetei, oamenii legii vor fi nevoiti sa stabileasca ce se va intampla cu fiica lui Cristian Boureanu si a Irinei Vladescu, in grija cui va ramane in continuare si unde va locui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si