Cristian Boureanu se afla in Arestul Politiei Capitalei din weekend-ul trecut, dupa ce s-a batut in trafic cu un om al legii! Fostul deputat indura insa greu detentia de 30 de zile,in principal din cauza durerilor provocate de lovituri, dar si datorita firii sale vulcanice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Daca in primele zile, Boureanu a fost calm si a incercat sa isi pastreze cumpatul, indiferent de situatie, chiar si in momentul declaratiilor cerute de oamenii legii, ei bine, de ieri, de la orele amiezei, situatia s-a schimbat radical!

“Ieri dimineata, Cristian Boureanu a cerut sa i faca o serie de investigatii medicale la cap si la mandibula, intrucat avea traumatisme vizibile si sapte dinti afectati! El spera probabil sa fie si lasat sa ramana in spital, pentru a se putea trata, insa procurorul de caz a decis ca el este apt pentru arest. In atari conditii, in ciuda problemelor de sanatate vizibile, ex-politicianul a trebuit sa se intoarca in celula pe care o imparte cu alti doi barbati! Suparat ca nu a avut parte de clementa din partea oamenilor legii, el

a avut un comportament extrem de anxios! A fost foarte nervos cu paznicii, a refuzat sa manance si i-a sarit tandara din orice. Apoi, toata noaptea  nu s-a putut odihni din cauza durerilor dentare si a ametelilor”, au dezvaluit persoane din preajma lui Boureanu, care mai sustin si faptul ca el a facut si o plangere penala politistului care l-a lovit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si