Cristian Boureanu a dat din nou in judecata Politia Rutiera, de data aceasta pentru contestarea unei contraventii pe care fostul deputat a incasat-o la inceputul lunii iunie a acestui an. Cele doua parti au avut deja o „intrevedere” in fata instantei, in cursrul saptamanii trecute, insa judecatorii au amanat pronuntarea pana pe 3 octombrie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristian Boureanu ar putea sa creada ca impotriva lui a inceput o adevarata vanatoare, mai ales ca politicianul si-a sustinut pana in ultimul moment partea lui de adevar in scandalul pe care l-a avut cu politstii, in urma cu ceva vreme. Atunci, el s-a batut „parte-n parte”, fiind ulterior judecat pentru ultraj. El a sustinut atunci ca a fost provocat.

Pe de alta parte, Boureanu este un client mai vechi al politstilor, nu doar de la incidentul nefericit incheiat prost pentru afacerist. El a mai ajuns in atentia autoritatilor dupa o serie de scandaluri, amintim aici de cel cu propria fiica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si