Close sidebar
Close sidebar

Cristian, poliţistul mort în Bistriţa, din cauza vitezei, a lăsat în urmă o mamă distrusă de durere

Cristian, poliţistul mort în Bistriţa, din cauza vitezei, a lăsat în urmă o mamă distrusă de durere. Aceasta îl aştepta acasă, să se întoarcă de la serviciu, marţi seara. Agentul de doar 22 de ani s-a stins însă pe şosea.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Polițistul care a decedat în urma accidentului petrecut pe DN 17 se numește Cristian Sabău și lucra la Secția 2 Prundu Bârgăului. A urmat Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca și Facultatea de Educație Fizică și Sport în cadrul UBB. 

Citeste si: Un poliţist de 22 de ani a murit în Bistriţa, maşina lui a fost de nerecunoscut

Poliţistul în vârstă de 22 de ani lucra la secţia din Josenii Bârgăului. Locuia în municipiul Bistriţa, aşa că aseară, după ce a ieşit din tură, s-a urcat în maşină şi a pornit spre casă, acolo unde îl aştepta mama lui. Avea de mers 18 kilometri până acasă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Accident între un autocar şi un microbuz, pe DN 13B; şase persoane au fost rănite

Cornelia, mama tânărului agent, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: "Dormi în pace, sufletul meu", a scris femeia, care şi-a pierdut singurul copil.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI