Cristian Pomohaci a botezat doi gemeni la Paris, în urmă cu câteva zile. Fostul preot a fost invitat să oficieze slujba de creştinare a copiilor unor români stabiliţi în capitala Franţei, ceremonia având loc într-o biserică ortodoxă.( vezi ce post de televiziune l-a premiat pe Pomohaci)

Citeste si: Cum a luat nastere cultul lui Pomohaci- Duminica la "Asta-i Romania", de la ora 22:00, la Kanal D

Citeste si: Cristian Pomohaci fuge de pedeapsă! Fostul preot refuză să apară în fața judecătorilor

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Cristian Pomohaci după ce a fost dat afară definitiv din Biserică

Pomohaci apare într-o filmare scurtă în timp ce ţine o cruce de argint, îmbrăcat în veşmânt de preot, conducând slujba. Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română în toamna anului 2017, după ce a apărut o înregistrare audio în care îi cerea unui minor să facă sex cu el, dar și mărturia unui tânăr care îl acuză că l-a abuzat sexual în copilărie.

Cristian Pomohaci a botezat doi gemeni la Paris: “Bunul Dumnezeu să-i binecuvinteze" 

“Bunul Dumnezeu să-i binecuvinteze pe cei doi gemeni: Ayan Ioan și Nicolas Petru ce s-au creștinat astăzi! Bunul Dumnezeu să binecuvinteze și părinții care-i cresc! Bunul Dumnezeu să binecuvinteze și nașii lor! Paris. Franța. 02.02.2020”, a postat Pomohaci, care s-a plimbat prin Paris, fotografiindu-se lângă Tour Eiffel.

Pomohaci mai este implicat într-un dosar de evaziune fiscală. El a recunoscut în fața procurorilor că s-a sustras de la plata obligațiilor fiscale rezultate din închirierea a 11 imobile, prejudiciul total depășind 110.000 euro. Reprezentanții Parchetului au menționat că Pomohaci a acoperit integral prejudiciul la data semnării acordului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si