Pe 6 octombrie 2017, Cristian Pomohaci a fost cateristit de Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului dupa scandalul in care s-a dezvaluit ca le-ar fi facut avansuri sexuale unor minori. In urma deciziei, Pomohaci nu mai are voie sa imbrace haina preoteasca si nici sa tina slujbe religioase.

Cristian Pomohaci a fost caterisit, dar nu a renuntat la sutana

Cu toate acestea, ell a mai purtat deseori sutana, la diverse evenimente culturale.

Zilele trecute, Pomohaci pare ca a mai sfidat o data decizia de caterisire, intrand imbracat in straie preotesti in Biserica „Sfanta Inviere” din Turda.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristian Pomohaci a fost caterisit, dar se comporta in continuare ca un preot

Desi Cristian Pomohaci a fost caterisit, acesta se comporta in continuare ca un preot. El s-a fotografiat in biserica, alaturi de mai multi preoti si de un cor de femei. Lunile trecute, Pomohaci se recomanda preot atunci cand le-a transmis credinciosilor urari de Sarbatori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si