Close sidebar
Close sidebar

Cristian Pomohaci a fost caterisit degeaba? Fostul preot a intrat intr-o biserica ortodoxa, imbracat in sutana!

In toamna lui 2017, Cristian Pomohaci a fost caterisit de Biserica Ortodoxa Romana.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 6 octombrie 2017, Cristian Pomohaci a fost cateristit de Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului dupa scandalul in care s-a dezvaluit ca le-ar fi facut avansuri sexuale unor minori. In urma deciziei, Pomohaci nu mai are voie sa imbrace haina preoteasca si nici sa tina slujbe religioase.

Cristian Pomohaci a fost caterisit, dar nu a renuntat la sutana

Cu toate acestea, ell a mai purtat deseori sutana, la diverse evenimente culturale. Zilele trecute, Pomohaci pare ca a mai sfidat o data decizia de caterisire, intrand imbracat in straie preotesti in Biserica „Sfanta Inviere” din Turda.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cristian Pomohaci a fost caterisit, dar se comporta in continuare ca un preot

Desi Cristian Pomohaci a fost caterisit, acesta se comporta in continuare ca un preot. El s-a fotografiat in biserica, alaturi de mai multi preoti si de un cor de femei.

Lunile trecute, Pomohaci se recomanda preot atunci cand le-a transmis credinciosilor urari de Sarbatori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI