Close sidebar
Close sidebar

Cristian Pomohaci si-a pregatit in curtea bisericii din Mosuni locul unde sa fie inmormantat?

In Mosuni, localitatea unde Cristian Pomohaci a slujit multi ani, biserica a fost refacuta si modernizata.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inca din 2006, conform site-urile ortodoxe, Pomohaci a inceput sa modernizeze si sa mareasca biserica unde era preot paroh. Tot atunci, langa biserica, fostul parinte a construit o anexa in care “sta de vorba cu credinciosii”.

In imaginile cu biserica si curtea acesteia apare insa si o cruce mare de marmura, care se continua cu un fel de cripta, desi pe monument nu apare scris nici un nume, semn ca acolo nu se afla mormantul vreunui fost preot care a slujit la Mosuni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In aceste conditii, este posibil, ca atunci cand a modernizat si refacut lacasul de cult, Pomohaci sa se fi gandit la propriul sau mormant atunci cand nu va mai fi.

Asta si pentru ca pana acum cateva luni, nimeni nu banuia ca parohul din Mosuni, omul care aduna atatia credinciosi in biserica lui, va ajunge sa fie caterisit.


In urma cu doar o saptamana, Mitropolia Ardealului a dat verdictul definitiv in cazul lui Cristian Pomohaci. Acesta a fost scos din randul preotimii, dupa ce a fost implicat intr-un scandal sexual fara precedent in Biserica Ortodoxa Romana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI