După ce Cristian Tudor Popescu a atacat Biserica Ortodoxă Română, naistul Nicolae Voiculeț a scris un mesaj dur la adresa cunoscutului jurnalist.  ”ÎPS Daniel, căpetenia BOR, arată că ortodoxia românească a rămas la nivelul de acum câteva mii de ani al cultului egiptean. Ba, de fapt, și mai jos, căci preoții din Teba măcar știau destulă astronomie ca să calculeze timpul eclipselor. Pentru a prosti oamenii, șarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică – o dă direct, ca o strigătură pentru vitele ce le păstorește: ascultați ce vă spun, fiindcă a interzis pelerinajul la moaștele

Sf. Dimitrie în octombrie 1989, comunismul a căzut peste câteva luni”, a scris acum câteva zile Cristian Tudor Popescu, deranjat de declarațiile Preafericitului Teoctist. 

Citeste si: Atac incredibil al mamei lui Mircea Badea la adresa lui Ludovic Orban: ”Analfabetul ăsta, preș pentru giroscopul din deal, este și doctor?!” EXCLUSIV

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Celebrul naist Nicolae Voiculeț s-a declarat revoltat de afirmațiile ziaristului și de atacurile acestuia la adresa bisericii ortodoxe, așa că a scris un text de o virulență rară adresat jurnalistului, pe care l-a publicat pe contul său oficial de Facebook. 

Nicolae Voiculeț către CTP: ”Cu declarațiile pe care le-ai făcut tocmai ai declanșat un război credincioșilor României. Dumnezeu să te ierte!”

”MESAJ pentru Cristian Tudor Popescu. Se pare că prin atacurile tale susținute împotriva tuturor, dar mai ales la adresa identității noastre creștine, ești unul între cei mai mari “boi” pe care i-a avut România. În spumele pe care le faci la gură, atacând necontenit identitatea națională și credința noastră românească, curând te vei îneca împreună cu tot echipajul “Titanicului” vostru neo-marxist și anti-național. Cu declarațiile pe care le-ai făcut tocmai ai declanșat un război național credincioșilor României.

Dumnezeu să te ierte..!  Nicolae Voiculeț, un ortodox român, membru al grupului de “vite...creștine”.”, a replicat Voiculeț.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si