Close sidebar
Close sidebar

Cristian Tudor Popescu face niste afirmatii extrem de controvesate. "Oamenii fac copii atunci cand sunt nemultumiti de viata lor. Cei care au copii multi sunt saraci!"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este cunoscut publicului pentru comentariile sale despre diverse teme de interes national, dar, de curand, a reusit sa starneasca valuri de dezabrobare pe Facebook dupa anumite declaratii pe care le-a facut.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

CTP a spus ca natalitatea in Romania este conditionata de catre situatia economica si spune ca parintii ajung sa faca copii atunci cand sunt extrem de nemultumiti de viata lor. "Copiii se fac pentru parinti. Sa nu imi spuneti mie ca cei care fac copii au in cap perpetuarea speciei sau demografia Romaniei. O sa va spun ceva greu de inghiti. Oamenii fac copii cand au un grad ridicat de insatisfactie in legatura cu propria lor existenta. Can au o viata foarte incarcata, foarte completa profesional, sentimental sau personal, nu simt nevoia sa faca copii. Cei care fac copii multi sunt saraci, nemultumiti in raport cu societatea, cei care nu au reusit sa realizeze lucrurile pe care le-au dorit si incearca sa transfere ratarea lor copiilor: sa faca ei ce nu am facut eu, sa aiba ce nu am avut eu si mai ales sa am un sprijin la batranete", a marturisit CTP, noteaza cei de la Digi 24.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Tu esti de acord cu el?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI