Close sidebar
Close sidebar

Cristian Tudor Popescu, probleme de sănătate: "Am intrat pe poarta spitalului aproape complet epuizat fizic și psihic de durere"

Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital cu dureri grave, însă susține că mulțumită medicilor a fost pus pe picioare, în mai puțin de 72 de ore.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistul a povestit, pe contul personal de socializare, despre problemele de sănătate din ultimele zile.

Citeste si: O fată de 15 ani din comuna Tâmna, judeţul Mehedinţi, dată dispărută

¨Mi-au oblojit încrederea în oameni

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Am intrat pe poarta spitalului Academic Ponderas ca o arătare între maimuță și om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoșat pe o cârjă, cam la 60 de grade. Aproape complet epuizat fizic și psihic de durere.

Am ieșit pe poarta aceluiași spital după 72 de ore, din nou homo erectus.

Asta, mulțumită doctorilor: Mihai Cristescu, Adrian Săftoiu, Alina Constantin, Daniela Godoroja, unei doctorițe micuțe, drăguță și cu ochelari care mi-a stat la căpătâi când îmi era greu și pe care nu știu cum o cheamă, precum și întreg personalului ce m-a îngrijit cu omenie, în condiții de eficiență și igienă prezente în întreg așezământul.

Mi-au reparat organismul, dar mi-au oblojit și grav avariata mea încredere în oameni.¨

, a scris Cristian Tudor Popescu pe contul personal de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI