Telenovela iernii în fotbalul mondial a ajuns la sfârșit. Starul portughez Cristiano Ronaldo, liber după plecarea cu scandal de la Manchester United, ar fi semnat deja contractul cu Al-Nassr.

Citește și: Mama lui Pele trece prin clipe de coșmar. Femeia își va înmormânta marți cel de-al doilea fiu diagnosticat cu o boală grea

Cristiano Ronaldo și-a petrecut ultimele zile la Madrid, alături de Georgina Rodriguez.

Portughezul va ajunge la Riyadh duminică, 1 ianuarie 2023. Va fi prezentat pe stadion, în fața fanilor, apoi se va alătura lotului condus de Rudi Garcia.

Ronaldo, cel mai mare salariu din istoria sportului

Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual.

Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Brazilia declară trei zile de doliu naţional, după moartea lui Pele. Sicriul va fi depus 24 de ore pe stadionul Santos

Pe lângă contractul cu Al Nassr, Ronaldo ar parafa și o înțelegere care l-ar lega de Arabia Saudită până în 2030, ca ambasador al Mondialului pe care saudiții speră să-l găzduiască alături de Grecia și Egipt.

ronaldo

Cristiano Ronaldo, la arabi

[Sursa foto: Twitter]

Echipa Al-Nassr, pe locul 2 în Arabia Saudită

Potrivit Romania TV, Al-Nassr este în plin campionat. După primele 10 runde disputate ocupă locul secund, cu 23 de puncte, două sub liderul Al-Shabab.

Cristiano Ronaldo ar putea debuta pe 5 ianuarie, acasă, contra lui Al-Taee. Clubul saudit scapă de două vedete pentru a-i face loc portughezului.

Argentinianul Gonzalo Martinez (29 de ani, mijlocaș ofensiv) și uzbecul Jaloliddin Masharipov (29 de ani, extremă stângă) vor pleca de la echipă în următoarea perioadă de mercato.

În schimb, la Al-Nassr ar putea ajunge alte două nume mari din Europa, Sergio Ramos (36 de ani) și Sergio Busquets (34 de ani).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si