Cristiano Ronaldo a plătit pentru corturi, alimente, perne, pături, paturi, hrană pentru bebeluşi şi medicamente. 

Starul portughez a trimis un avion plin cu provizii pentru victimele cutremurului din Turcia și Siria

Jucătorul celor de la Al-Nassr a luat decizia după ce a văzut imaginile de după cutremur, imagini ce au emoționat o lume întreagă.

Citește și: Actrița Cansu Dere este în viață. Fanii au reacționat imediat

Și nu doar atât, Ronaldo a îndeplinit dorința unui băiețel sirian care și-a dorit să-l întâlnească pe starul portughez.

În acest caz, oficialii lui Al-Nassr au decis să-l invite pe copil la meciul cu Al-Batin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Când l-am văzut pe Ronaldo, m-am gândit că este unu vis. Nu mi-a venit să cred. Nu ştiu când se va termina acest vis. Sper că oricine îl poate cunoaşte pe Ronaldo. Este un om foarte bun.”, a spus Nabil Saeed, după întâlnirea cu Ronaldo.

Donații record la teledonul din Turcia. Peste 250 de vedete au luat parte la evenimentul ce are ca scop ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia

Aproape 6 miliarde de euro s-au strâns în urma teledonului organizat de opt televiziuni din Turcia care s-au unit ieri ca să ajute victimele cutremurului devastator. Peste 250 de actori din serialele turcești, oameni de televiziune, oameni simpli, dar și importante firme turcești au donat pentru a-i ajuta pe cei care au rămas fără un adăpost deasupra capului.

Citește și: VIDEO: Un câine huski a fost salvat de sub dărâmături, la 23 de zile de la cutremurul din Turcia și Siria

Cu emoție puternică în glas, prezentatorii teledonului organizat în Turcia au răspuns fiecarui apel venit din partea oamenilor cu suflet mare care au vrut să întindă o mână de ajutor celor greu încercați de soartă.

Aproape 6 miliarde de euro s-au strâns în urma teledonului organizat de op televiziuni din Turcia

”Această seară va fi destul de lungă, de fapt ultimele 10 zile au fost lungi. Nu am putut dormi, ne-am rugat pentru toți frații nostri care au suferit. Am incercat să facem tot ce este posibil”, a spus Nihat Hatipoglu.

Citește și:  Ce înseamnă HAARP și care este legătura dintre acest program și Noua Ordine Mondială

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din Turcia, Acun Ilicali a facut o donatie importantă pentru poporul sau îngenunchiat după devastatorul cutremur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si