"În aceste momente dificile pentru întreaga lume, să fim recunoscători pentru ceea ce contează- sănătatea noastră, familia noastră şi persoanele dragi. Staţi acasă şi haideţi să ajutăm personalul medical care luptă pentru salvarea vieţilor noastre", a scris Ronaldo pe reţelele de socializare, el postând o fotografie în care apare alături de trei dintre copiii săi: Eva, Mateo si Alana Martina.

Cristiano Ronaldo face anunțul, în plină pandemie de covid-19

 

Citeste si: Anunț de ultimă oră: Declarația pe proprie răspundere nu poate fi semnată online!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Europa depăşeşte pragul de 25.000 de decese cauzate de COVID-19

Citeste si: Demisie în masă la spitalul din Orăștie. „S-au ridicat și au plecat”

Cristiano Ronaldo face anunțul, în plină pandemie de covid-19

Mesajul de luni a apărut după o polemică iscată deoarece Ronaldo, logodnica lui Georgina şi copiii lor au fost văzuţi la o plimbare prin Funchal. El însă nu a încălcat nicio regulă, deoarece în Portugalia măsurile de izolare nu sunt atât de riguroase faţă de cele din Italia.

Citeste si: Om de știință american: "Coronavirusul o să facă ravagii..."

Cristiano Ronaldo face anunțul, în plină pandemie de covid-19

Jucătorul de 35 de ani este în Portugalia din 10 martie, el plecând mai întâi pentru a fi alături de mama sa, care a suferit un atac vascular cerebral.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si