Cristiano Ronaldo a venit la Al Nassr la începutul anului. Clubul îi oferă fotbalistului 200 de milioane de euro pe sezon. Odată cu transferul în Arabia Saudită, Ronaldo le-a schimbat la propriu viața colegilor săi. 

Nutriționistul de la clubul sportiv a spus că portughezul a influențat atât de mult programul coechipierilor săi, cât și dieta.

Jose Blesa a declarat că schimbările din stilul de viață al fotbaliștilor se vede în starea fizică de care dau dovadă, musculatura acestora îmbunătățindu-se considerabil.

Cristiano Ronaldo le-a dat programul peste cap fotbaliștilor lui Al Nassr. Rutina și dieta lui au devenit obligatorii pentru coechipierii săi

Cristiano Ronaldo le-a dat programul peste cap fotbaliștilor lui Al Nassr. Rutina și dieta lui au devenit obligatorii pentru coechipierii săi

Dieta lui Ronaldo, model pentru coechipieri

Nutriționistul clubului, Jose Blesa, a vorbit despre dieta lui Cristiano Ronaldo și despre cum acest stil de viață îl ajută la performanțe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" De când Cristiano Ronaldo a ajuns la club, toți jucătorii s-au antrenat mai intens și au urmat o dietă mai strictă. De fapt, nu am mai văzut un club ca acesta, jucătorii și-au îmbunătățit compoziția corporală cu aproape 90%, jucătorii Al Nassr au acum mai puțină grăsime și mai mulți mușchi.

Cristiano urmează dieta mediteraneană, micul lui dejun Ronaldo conține o cantitate mare de proteine, cum ar fi brânză și iaurt cu conținut scăzut de grăsimi.

Citește și: VIDEO-EXCLUSIV- Ce s-a aflat despre noaptea în care antrenorul de box a fost bătut crunt. Prietenii fac acuzații grave: ”Partenera lui a chemat o prietenă care a venit cu încă doi băieți pregătiți pentru ce a urmat”

La prânz, Ronaldo nu se renunță la carnea albă și dă întotdeauna prioritate puiului și peștelui, care se repetă de cele mai multe ori și la cină.

Mai există un preparat care se află mereu pe masa lui Cristiano, care este felul de mâncare din ton, măsline și ouă, întotdeauna însoțită de o salată bună, precum cea de roșii.

În ceea ce privește gustările, lui Ronaldo îi place să mănânce fructe uscate bogate în fibre, care reglează absorbția de zahăr, sau avocado, bogat în vitaminele A și C. Cristiano nu mănâncă niciun fel de dulciuri, prăjeli sau alimente grase, iar toate mesele lui sunt însoțite de apă.

Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din istorie, există o școală pentru cei din jurul lui. Restul fotbaliștilor fac ceea ce face el pentru că tot ceea ce face este grozav pentru a le îmbunătăți performanța", a spus Jose Blesa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si