Cristiano Ronaldo a facut primele declaratii despre acuzatiile care i se aduc, in scandalul in care este implicat.

Fotbalistul a scris pe pagina unui site de socializare ca femeia care il acuza de viol nu cauta decat sa se promoveze pe seama lui. "Resping cu fermitate orice acuzatie facuta la adresa mea. Violul este o crima abominabila total opusa fata de ceea ce sunt eu si lucrurile in care cred.

Refuz sa alimentez spectacolul mediatic creat de oamenii care cauta sa se promoveze pe seama mea", este mesajul pe care Cristiano Ronaldo l-a transmis pe retelele de socializare. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sportivul este in centrul unui scandal urias, despre care presa engleza scrie ca l-ar putea costa mare parte din averea sa uriasa. Este acuzat de viol de catre o fosta angajata a unui hotel din Las Vegas. Fotbalistul portughez a platit deja 375 de mii de dolari pentru tacerea acesteia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si