Imediat ce stirea a aparut in media, un secretar de stat in Ministerul Finantelor de la Madrid a confirmat la postul de radio Cadena Cope ca "informatiile detinute de noi coincid cu ce a publicat presa", in timp ce Jose Enrique Fernandez de Moya a anuntat: "Ronaldo va fi anchetat".

In aceeasi zi, un alt oficial din Ministerul de Finante a avertizat: "Daca toate aceste informatii vor fi dovedite, ar fi un delict fiscal foarte grav.

Pedeapsa minima este de 2 ani de inchisoare pentru fiecare an in care s-au gasit nereguli". Jose Maria Mollinedo, secretar general GESTHA, sindicatul angajatilor din Ministerul Finantelor, a incheiat cu o declaratie ce poate fi extrem de dura pentru CR7.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Daca investigatia e deschisa pe trei ani, va lua minimum 6 ani de inchisoare. Daca recunoaste si plateste frauda cu doua luni inaintea inceperii anchetei penale, atunci poate obtine o reducere a pedepsei cu doi ani", a sustinut acesta intr-o declaratie, preluata si de gsp.ro.

Din relatarile celor de la “Speigel”, Ronaldo ar fi “ascuns” in jur de 150.000.000 de euro fiscului spaniol, in perioada 2009 si 2016, ceea ce, daca se dovedeste, va fi cu adevarat o bomba! In atari conditii, Cristino pare ca nu se mai bucura nici macar de faptul ca

luni, 12 decembrie, va fi desemnat din nou “Balonul de aur” pentru performantele din acest an, castigarea Ligii Campionillor cu Real Madrid si Campionatul Europan cu Portugalia!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si