Close sidebar
Close sidebar

Cristiano Ronaldo speră din nou! Singurul club mare din Europa la care ar putea ajunge starul portughez

În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Atacantul portughez și-a exprimat în nenumărate rânduri dorința de a părăsi-o pe Manchester United, după ce clubul englez a ratat calificarea în Champions League.

Alexandru Mihei,

Cristiano Ronaldo speră din nou! Singurul club mare din Europa care este interesat de starul portughez

[Sursa foto: Facebook.com/Cristiano Ronaldo]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În această vară, presa sportivă a publicat numeroase articole cu posibilele destinații pentru Cristiano Ronaldo. S-a zvonit că ar putea ajunge la Sporting Lisabona, clubul din Portugalia care l-a crescut pe marele star, ulterior în ecuație au apărut și alte nume mari din Europa, precum Bayern Munchen, Atletico Madrid sau Chelsea.

Citeste si: Au fost aleși finaliştii pentru trofeul FIFA "The Best"

Nu s-a realizat nimic concret însă, iar Ronaldo a început deja noul sezon tot în tricoul „diavolilor roșii”. Veteranul portughez ajuns la 37 de ani mai are un an de contract cu Manchester United, însă și-a exprimat dorința de a părăsi clubul din cauza performanțelor slabe înregistrate sezonul trecut.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Unul dintre gemeni a murit la naștere

CBS Sports: Borussia Dortmund, ultima șansă pentru Cristiano Ronaldo

Deși totul părea doar un vis năruit pentru Ronaldo, în încercarea de a semna cu un club care evoluează în Champions League, jurnaliștii de la CBS Sports scriu că superstarul „are o ultimă șansă” să plece de pe Old Trafford. 

Vicecampioana Germaniei, Borussia Dortmund, l-ar putea include în lotul său pe starul portughez.

Sursa citată menționează faptul că Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano, depune eforturi uriașe ca acest transfer să se realizeze până la finalul perioadei de mercato. 

Citeste si: Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021 pentru a șaptea oară

Oficialii lui Dortmund nu sunt încă hotărâți în ceea ce privește realizarea transferului. Există discuții despre o posibilă ofertă către Manchester pentru Ronaldo, care poate ajunge fie prin transfer definitiv, fie împrumutat. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI