Cristina Bâtlan a pus bazele primei sale afaceri la doar 18 ani și, după trei decenii de activitate neîntreruptă, numele său este sinonim cu succesul în afaceri la feminin. Fondatoarea și proprietara unor fabrici de pantofi și marochinărie, Cristina Bâtlan deține și 23 de magazine în România și în străinătate, în metropole precum New York, Paris sau Dubai.

Pe lângă realizările din industria care a facut-o celebră, Cristina investește de peste 10 ani în proiectele tinerilor antreprenori și, în 2023, a lansat propriul business de skin care.

Cristina Bâtlan este mamă și e divorțată, iar despre provocările din viața personală va vorbi, de asemenea, în emisiune.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Întrebările adresate invitatei lui Denise Rifai în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D vor dezvălui aspecte inedite și personale din viața și cariera Cristinei Bâtlan, oferind telespectatorilor ocazia să cunoască mai bine femeia din spatele brandului de succes.

“Cum este să fii în pantofii Cristinei Bâtlan?”, “V-ati fi aventurat în afaceri singură?”, “Ati regretat ca ați renuntat la facultate?”, “V-ati reglat conturile cu Cătălin Botezatu?”, “V-ati pierdut vreodată speranta că fiul dvs.

va supraviețui?”, “Ati ezitat să-i dați papucii fostului soț?”, “Cum ati scăpat de aroganță?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Cristinei Bâtlan in editia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si