Frumoasa satena, care va prezenta cel de-al treilea sezon al reality show-lui "Puterea Dragostei", ce va avea premiera luni, 27 iulie, are foarte multe emotii si isi impacheteaza cu minutiozitate lucrurile de care va avea nevoie pentru a se caza in casa iubirii. Cocheta si stilata, asa cum o stie toata lumea, tanara prezentatoare recunoaste ca a avut dificultati in a alege ceea ce are nevoie pentru a fi gazda celui mai urmarit reality show matrimonial al momentului.

" Am pregatit sase valize pline cu rochii, pantofi, creme, farduri. Sunt cocheta si foarte pasionata de fashion. Am luat ce am considerat necesar, nu am luat chiar tot. A fost o provocare sa selectez ce-mi trebuie. Daca luam tot, as fi avut nevoie de doua tiruri",  a declarat Cristina Mihaela Dorobantu.

Citeste si: Andreea Pirui și Daiana de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară în România

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristina Mihaela Dorobanțu Puterea dragostei

Istanbul- orașul de suflet al Cristinei Mihaela Dorobanțu

Istanbul este unul dintre orasele de suflet ale frumoasei prezentatoare, care abia astepta sa ajunga in orasul de pe Bosfor pentru a gusta din preparatele specifice.

" Ador baclavaua si rahatul cu fistic. Am si un restaurant la care ma voi opri prima oara ca sa gust preparatele lor delicioase",  a spus noua prezentatoare a showului "Puterea Dragostei".

Citeste si: Philip și Berna de la „Puterea Dragostei”, prima vacanță împreună. Ce au pățit concurenții

Cristina Mihaela Dorobanțu Puterea dragostei

Când va fi difuzat noul sezon Puterea Dragostei

Cel de-al treilea sezon al emisiunii  „Puterea dragostei” va fi difuzat, din 27 iulie, de luni pana vineri, in intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00, ca in sezonul care tocmai se pregateste de final. Reamintim ca Marea Finala a celui de-al doilea sezon „Puterea dragostei” va putea fi urmarita pe 26 iulie, la Kanal D.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si