Close sidebar
Close sidebar

Cristina Mihaela Dorobanțu a ajuns în Turcia. Ce și-a pus în bagaje noua prezentatoare a show-ului Puterea Dragostei

Cel de-al treilea sezon Puterea Dragostei va avea premiera luni, 27 iulie, la Kanal D! Cristina Mihaela Dorobantu se pregateste sa isi indeplineasca misiunea de Cupidon pe meleagurile turcesti, odata cu noua postura de prezentatoare a show-ului “Puterea Dragostei”.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Frumoasa satena, care va prezenta cel de-al treilea sezon al reality show-lui "Puterea Dragostei", ce va avea premiera luni, 27 iulie, are foarte multe emotii si isi impacheteaza cu minutiozitate lucrurile de care va avea nevoie pentru a se caza in casa iubirii. Cocheta si stilata, asa cum o stie toata lumea, tanara prezentatoare recunoaste ca a avut dificultati in a alege ceea ce are nevoie pentru a fi gazda celui mai urmarit reality show matrimonial al momentului.

" Am pregatit sase valize pline cu rochii, pantofi, creme, farduri. Sunt cocheta si foarte pasionata de fashion. Am luat ce am considerat necesar, nu am luat chiar tot. A fost o provocare sa selectez ce-mi trebuie.

Daca luam tot, as fi avut nevoie de doua tiruri",  a declarat Cristina Mihaela Dorobantu.

Citeste si: Andreea Pirui și Daiana de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară în România

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Istanbul- orașul de suflet al Cristinei Mihaela Dorobanțu

Istanbul este unul dintre orasele de suflet ale frumoasei prezentatoare, care abia astepta sa ajunga in orasul de pe Bosfor pentru a gusta din preparatele specifice.

" Ador baclavaua si rahatul cu fistic. Am si un restaurant la care ma voi opri prima oara ca sa gust preparatele lor delicioase",  a spus noua prezentatoare a showului "Puterea Dragostei".

Citeste si: Philip și Berna de la „Puterea Dragostei”, prima vacanță împreună. Ce au pățit concurenții

Când va fi difuzat noul sezon Puterea Dragostei

Cel de-al treilea sezon al emisiunii  „Puterea dragostei” va fi difuzat, din 27 iulie, de luni pana vineri, in intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00, ca in sezonul care tocmai se pregateste de final. Reamintim ca Marea Finala a celui de-al doilea sezon „Puterea dragostei” va putea fi urmarita pe 26 iulie, la Kanal D.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI