Prezentatoarea Cristina Mihaela este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu fanii emisiunii "Puterea Dragostei", competiție pe care o prezintă cu mare succes.

Citeste si: Bianca Comănici, decizii majore în viață! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut anunțul cel mare: ,,Ne mărim familia”

Cristina Mihaela: ”Câteodată trebuie să fii tăcută"

Celebra moderatoare de televiziune le-a răspuns internauților la câteva întrebări pe Instagram, printre care s-au strecurat și curiozități despre viața amoroasă a Cristinei, scrie Wowbiz.ro

Cristina Mihaela le-a oferit urmăritorilor ei de pe internet un răspuns surprinzător:  ”Câteodată trebuie să fii tăcută pentru că niciun cuvânt nu poate explica ce se întâmplă în mintea și în inima ta”,  se arată în postarea Cristinei Mihaela.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este George, noul concurent de la "Puterea Dragostei". A intrat în casa fetelor în plin război

Unde își petrece Revelionul Cristina Mihaela

Prezentatoarea emisiunii fenomen de la Kanal D, Puterea Dragostei, a spus că-și dorește enorm să petreacă noaptea dintre ani în România.

Cristina Mihaela a fost sinceră cu internauții și a dezvăluit că vrea ca anul acesta să nu petreacă Revelionul în Turcia, ci acasă, în România.

Se știe deja că moderatorea TV merge acasă foarte des, de câte ori duce dorul celor dragi, pe care nu-i vede zilnic, pentru că se află la Istanbul, la filmările pentru emisiunea "Puterea Dragostei".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si