Close sidebar
Close sidebar

Cristina Mihaela, victima fraudelor pe internet. Cum au pus hackerii mâna pe contul său de Instagram

Hotii actioneaza si pe retelele de socializare ca sa obtina bani de la cei carora le acceseaza conturile. Ba mai mult, acestia recurg chiar si la santaj pentru a va inapoia ceea ce va apartine de drept. Specialistii in securitate informatica avertizeaza ca etalarea bunurilor personale pe internet atrage intresul hackerilor.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe aceasta harta interactiva, vedem ca este imposibil sa te ascunzi de hotii cibernetici atata timp cat folosesti internetul! De cele mai multe ori acestia au ca tinta persoanele care au un anumit statut financiar, dar si social.

Cu un cont de socializare care ii reprezinta intreaga activitate profesionala de pana cum, dar totodata ii asigura si o sursa de venit, Cristina Mihaela a ajuns sa fie victima unei astfel de infractiuni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Odata deveniti administratori pe contul dumneavoastra, Hackerii nu ezista sa santajeze sau sa ceara bani de la prieteni prin metoda accidentul. Infractiunile virtuale au devenit deja, la nivel mondial, cele mai frecvente metode de inselaciune. Specialistii ne indeamna sa nu facem rabat cand vine vorba despre masurile de securitate.

Pentru a nu cadea victima unor astfel de infractiuni, specialistii vin cu sfaturi care tin de siguranta conturilor personale de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI