Simpatica brunetă a împlinit de curând 32 de ani, iar prietenii nu au uitat să o sărbătorească așa cum se cuvine.

La ceas de seară, fix când Cristina împlinea frumoasa vârstă, a primit vizita unei prietene care i-a adus un tort și i-a cântat "La mulți ani".  Surprinsă de vizita prietenei, Cristina a sărit în sus de bucurie când a văzut ce o așteaptă și a uitat de faptul că era în pijamele.

Cine este Cristina Nedelcu 

Cristina Nedelscu are o carieră, ca gimnastă, care ar putea umple o carte. În 2008, la Campionatele Mondiale desfăşurate la Ulm (Germania), câştigă medalia de aur, cu echipa, şi argint la proba individuală de gimnastică aerobica. În 2009, la campionatele Europene desfăşurate la Liberec, în Cehia, câştigă aurul la proba de cuplu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tot aur aducea României şi în 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfăşurate în Franţa (Clermont-Ferrand). Are la activ şase titluri de campioană naţională la gimnastică aerobică. Sunt doar câteva exemple dintr-o istorie plină de reuşite, muncă asiduă, determinare.

De altfel, Cristina Nedelcu este cunoscută pentru show-ul pe care îl oferea la fiecare demonstraţie de gimnastică aerobica, programele ei fiind, de cele mai multe ori, de natură să îi lase pe spectatori cu gură căscată. Mai mult decât atât, în imaginile cu ea se poate observă că frumoasă Faimoasă Cristina Nedelcu făcea o risipă uriaşă de energie când se află pe planşă şi că mobilitatea ei este fantastică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si