Daca din punct de vedere profesional au avut o cariere de succes, la care orice actor viseaza inca de pe bancile facultatii, Stela Popescu si Cristina Stamate au regretat amarnic ca nu au avut copii. Actrita avea, insa, o fiica adoptata, pe Doinita Maximilian, nepoata biologica a celui de-al doilea sot, pe care a crescut-o ca pe propiul copil.

„Eu nu mi-am dorit copii. Nu stiu de ce nu mi-am dorit copii, ador copiii.

Am avut teama de durere intotdeauna. si acum mi-e teama de durere, mi-e frica de durere. Am avut la 5 ani o operatie la cap, m-a muscat un paianjen otravitor si m-au operat pe viu, ca era razboi si probabil ca de atunci am ramas infricosata”, spunea Stela Popescu, intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici Cristina Stamate nu a avut copii si a regretat acest lucru toata viata. Actrita, care a facut de doua ori avort, marturisea, in cadrul unei emisiuni tv, ca nu o sa-si ierte asta niciodata: „Regret, mai ales, ca am avut stupiditatea, prostia pe care mi-o taxez grav, ca nu am facut un copil dorindu-mi foarte tare sa exist in aceasta meserie.

si am amanat tot timpul venirea unui copil, bucuria venirii unui copil pentru un turneu in strainatate, pentru o noua premiera, pentru un spectacol, pentru un nou proiect. Atunci, nu mi se parea ca avortul e o crima, pentru ca la tinerete te gandesti ca asa e, ca o fata Morgana. Era totul o poveste care nu avea forma, nu avea contur”.

Cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si