Close sidebar
Close sidebar

Cristina Stamate si Stela Popescu au murit cu acelasi regret! Marturisiri sfasietoare

Este doliu, din nou, in teatrul romanesc. Cristina Stamate a murit, in aceasta dimineata, la doar o zi dupa inmormantarea Stelei Popescu, care ii era una dintre cele mai bune prietene. in afara de dragostea de teatru si de comedie, pe cele doua mari actrite le mai lega ceva, un regret pe care l-au avut pana la moarte.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca din punct de vedere profesional au avut o cariere de succes, la care orice actor viseaza inca de pe bancile facultatii, Stela Popescu si Cristina Stamate au regretat amarnic ca nu au avut copii. Actrita avea, insa, o fiica adoptata, pe Doinita Maximilian, nepoata biologica a celui de-al doilea sot, pe care a crescut-o ca pe propiul copil.

„Eu nu mi-am dorit copii. Nu stiu de ce nu mi-am dorit copii, ador copiii. Am avut teama de durere intotdeauna. si acum mi-e teama de durere, mi-e frica de durere. Am avut la 5 ani o operatie la cap, m-a muscat un paianjen otravitor si m-au operat pe viu, ca era razboi si probabil ca de atunci am ramas infricosata”, spunea Stela Popescu, intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nici Cristina Stamate nu a avut copii si a regretat acest lucru toata viata. Actrita, care a facut de doua ori avort, marturisea, in cadrul unei emisiuni tv, ca nu o sa-si ierte asta niciodata: „Regret, mai ales, ca am avut stupiditatea, prostia pe care mi-o taxez grav, ca nu am facut un copil dorindu-mi foarte tare sa exist in aceasta meserie.

si am amanat tot timpul venirea unui copil, bucuria venirii unui copil pentru un turneu in strainatate, pentru o noua premiera, pentru un spectacol, pentru un nou proiect. Atunci, nu mi se parea ca avortul e o crima, pentru ca la tinerete te gandesti ca asa e, ca o fata Morgana. Era totul o poveste care nu avea forma, nu avea contur”.

Cancan.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI