Cristina Țopescu a realizat în 2017 un interviu televizat cu tatăl ei, iar la final, a lăsat profesia la o parte și și-a arătat latura de fiică iubitoare. Cu o mare emoție în suflet, fosta realizatoare tv l-a anunțat pe tatăl ei că ar vrea să primească un răspuns foarte important de la el.

Citeste si: Ce se întâmplă acum în fața casei unde a murit Cristina Țopescu! E încă un semn că a fost uitată de prieteni și rude VIDEO

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cristina Țopescu, terorizată de hingheri: "Vreau sa o auziți cum urlă și cum plânge! În ce stare deplorabilă au adus-o"

„Trebuie să mă ierți, ticule! M-ai iertat că atunci când am încercat să fug din țară nu ți-am spus nimic și că nu ai știut nimic? Mama era bolnavă. M-ai iertat pentru asta?”, l-a întrebat Cristina Țopescu pe tatăl ei.
„În momentul acela am fost atât de surprins încât am rămas fără cuvinte și am trăit alături de tine toată suferința pe care ai parcurs-o până la eliberarea ta din închisoare.”,

i-a răspuns Cristian Țopescu.
„Tu nu mi-ai spus niciodată 'Te iubesc' și eu la fel, ți-am spus foarte rar, aș vrea să îți spun că sunt foarte mândră de tine, ticu și că te iubesc!”, a spus Cristina Țopescu cu vocea tremurândă.

Citeste si: Declarațiile cutremurătoare ale prietenei Cristinei Țopescu:"Cris nu s-a sinucis"

Jurnalista Cristina Țopescu a murit. Avea 59 de ani

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.
Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.
„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis News.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si