Situația celor peste 40 de câini de care Cristina Țopescu avea grijă a devenit incertă, după moartea vedetei. Prezentatoarea contribuia lunar cu bani pentru hrana patrupedelor care se află în acest moment pe la diverse adăposturi.

” Cristina mai avea grijă de cel puțin 40 de alți câini, împrăștiați pe la diverse adăposturi, pe care îi susținea financiar. Inițial îi ținuse pe toți în curte, dar a fost nevoită să renunțe la ei din cauza plângerilor și presiunilor repetate ale unor vecini binevoitori.

Vom încerca să aflăm și situația lor”, a anunțat Kuki Bărbuceanu prin intermediul asociației ARCA Rescue & Care.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Horia Ivanovici, atac dur la familia Cristinei Țopescu! ”Mămica regretă amarnic azi că n-a insistat cu telefoanele”

Citeste si: Familia Regală, mesaj sfâșietor după moartea jurnalistei Cristinei Țopescu

Citeste si: Cristina Țopescu a vrut să plece din România, în urmă cu 2 ani și jumătate! Vedeta și-a căutat un job în Italia dar s-a răzgândit în ultimul moment

După ce vor fi identificați, cățeii vor trebui să intre într-un proces de adopție, iar asociația face apel pentru găsirea unor stăpâni sau măcar a unor alți ”sponsori”.

Cățeii din casa Cristinei Țopescu, în gija unei asociații

La fel se întâmplă și în cazul animalelor pe care Cristina Țopescu le adăpostea în imobilul închiriat în care locuia, în apropierea comunei ilfovene Tunari.

Câinii care au supraviețuit au ajuns în grija ARCA, de unde ar trebui să-și găsească noi stăpâni. Kuki Bărbuceanu a dezvăluit că a discutat cu procurorul de caz pentru a-i înmâna carnetele de sănătate ale cățeilor, după ce acestea vor fi găsite, pentru ca adopțiile să poată fi realizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si