Compania aeriană Blue Air a transmis vineri, 30 septembrie 2022, prin intermediul unui comunicat de presă, că se află în prezent în discuții cu potențialii investitori, creditori și Guvernul României pentru a-și restructura profilul de capital, astfel încât să poată reîncepe operațiunile aeriene.

Citeste si: Un român prins în mijlocul urgiei provocate de uraganul Ian face mărturii cutremurătoare: „Parcă ar fi explodat o bombă”

Cu toate acestea, acest aspect nu se va putea îndeplini la termenul anunțat, cel de 10 octombrie 2022.

Criza zborurilor anulate de Blue Air continuă 

"Având în vedere, însă, complexitatea acestui proces, Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va transmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou", se precizează în comunicatul transmis de reprezentanții companiei aeriene.

Reprezentanții Blue Air a anunțat când și cum își vor putea recupera oamenii banii pentru bilete

Compania aeriană a declarat că va continua să depună eforturi pentru a minimiza întârzierile în vederea reluării operațiunilor. Blue Air și-a anulat zborurile începând cu data de 6 septembrie după ce Autoritatea Fondului de Mediu a pus sechestru pe conturi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mai multe garnituri de tren au fost scoase din funcțiune. ANPC: „A merge cu trenul astăzi este o cursă cu peripeţii”

În primă fază, reprezentanții Blue Air au anunțat reluarea zborurilor începând cu data de 12 septembrie, apoi au revenit și a spus că operațiunile vor putea fi reluate din 10 octombrie.

Citeste si: Noi detalii în cazul fostului polițist care i-a executat pe frații români în Belgia. Ce sentință a primit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si