Foto: Inquam Photos/ George Calin 

Această criză din coaliţie a fost comentată în mai multe publicații din străinătate. Reuters scrie că premierul Florin Cîțu și-a demis propriul ministru, fără să detalieze ce a stat în spatele deciziei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Agenţia de ştiri menţionează că infrastructura medicală din România este sub nivelul european. Motiv pentru care Vlad Voiculescu a promis transparentizare sistemului sanitar în ciuda reacțiilor negative din partea altor politicieni, precizează Reuters.

Citeste si: Rafila: "Nu pot să nu remarc faptul că încrederea publicului în domnul ministru Voiculescu era foarte scăzută”

Citeste si: Nelu Tătaru va fi din nou ministrul Sănătății?! Ce a anunțat deputatul PNL

Site-ul Politico scrie că Vlad Voiculescu se alătură unei liste în creștere a miniștrilor de sănătate care și-au pierdut posturile din diferite motive legate de pandemie.
Vlad Voiculesccu a fost demis din funcție ieri, 14.04.2021, de premierul României, în timpul ședinței de urgență. Andreea Moldovan, secretar de stat în minister, și-a pierdut și ea funcția.

Decizia a fost luată în urma mai multor momente de tensiune în coaliție, dar „ultima picătură” care a umplut paharul a fost adăugată de secretarul de stat în minister Andreea Moldovan, prin ordinul care modifica criteriile de carantinare a unei localități.Premierul

Florin Cîțu nu a fost informat de publicarea acelui ordin în Monitorul Oficial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si