Crocodilul a fost înmormântat religios și regretat de foarte multe persoane. Oamenii au fost prezenți la funeraliile reptilei i-au deplâns trecerea în neființă, înainte ca aceasta să fie înhumată. Trupul neînsuflețit al animalului a fost decorat cu flori şi binecuvântat.

Citește si: Coronavirusul, de neoprit. India, un nou record zilnic de infecții

Crocodilul „Babia” era considerat divin și vegetarian. Reptila a fost înmormântată și plânsă de sute de credincioși.

Animalul trăia într-un lac aflat lângă un templu hindus din statul Kerala, situat în sudul Indiei. În cursul zilei de luni, Babia a fost găsit mort, plutind pe suprafața lacului.

Lacrimi și durere la înmormântarea unui crocodil

Sute de credincioși au luat parte la înmormântarea crocodilului Babia, care a fost găsit mort, plutind pe suprafața lacului, în cursul zilei de ieri. Animalul, care avea o vârstă înaintată, era considerat ca fiind divin și vegetarian, pentru că nu a atacat niciodată un animal sau o persoană. Și ar fi avut ocazia, mai ales când un copil l-a atins pentru ca animalul să-i aducă noroc.

Citește si: File de crocodil și cangur la grătar

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ultimul crocodil divin a fost omorât de armata britanică în 1940 şi, după aceea, Babia a apărut în lac", a continuat Ramachandran Bhat, adăugând că oficialii templului şi credincioșii din zonă se așteaptă în orice moment de acum înainte ca un alt crocodil să apară în același lac. Nu știm să spunem de unde va veni, însă lacul este conectat cu peșteri subterane", a mai spus el.",

a spus un oficial indian.

Citește si: A scăpat cu viață din elicopterul prăbușit în care au murit 4 oameni, dar s-a sinucis după aceea. Motivul, uimitor

Mulți locuitori din acea zonă spun că Babia era vegetarian și mânca „Prasadam", o ofrandă pe bază de orez şi zahăr de palmier. Alți oameni afirmă că „există pești în lac" și nimeni nu poate demonstra faptul că acest crocodil era, într-adevăr, vegetarian.

Citește si: Cele mai spectaculoase trasee montane din Munții Apuseni. Iubitorii de munte vor fi înnebuniți

„Crocodilul divin a trăit în lacul templului timp de peste 70 de ani, mâncând orezul şi zahărul din Prasadamul de la Sri Ananthapadmanabha Swamy şi a vegheat asupra templului", a scris Ministrul indian pentru Agricultură şi Bunăstarea agricultorilor, Shobba Karandlaje pe Twitter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si