O tânără mamă, de 29 de ani, a îngrozit o întreagă comunitate dintr-un oraș ucrainean, situat în apropierea Kievului. Femeie și-a aruncat pruncul de doar 2 luni pe geam, în gol, de la etajul 5.

Totul s-a întâmplat din senin, atunci când mama îl avea pe bebeluș în brațe și s-a îndreptat spre fereastra deschisă.

Citește și: S-a aflat motivul pentru care părinții și cei doi copii s-au aruncat în gol de la etajul 7. Detalii șocante

Bebelușul a murit, în urma impactului puternic

după ce și-a aruncat copilașul nevinovat pe geam, femeia a alertat singură autoritățile, când a realizat ce a făcut. Apoi, la locul crimei au ajuns rapid mai multe echipaje de poliție și o ambulanță.

La momentul la care au ajuns oamenii legii la fața locului, pruncul era încă în viață. El a fost transportat de urgență la spital. Chiar dacă medicii au făcut eforturi să-l țină în viață, rănile pe care acesta le-a căpătat în urma impactului, l-a lăsat pe micuț fără viață.

Citește și: Vladimir Putin nu va fi arestat de Ungaria în cazul intrării în țară

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Copilașul a murit la spital.

Gestul cutremurător a șocat pe toată lumea

Oamenii care au văzut gestul extrem au spus că deși femeia a alertat autoritățile, până au venit acestea ea nu s-a deranjat să coboare ca să vadă în ce stare e micuțul și dacă mai trăiește.

Când a fost găsită, femeia nu a negat nicio acuzație. 

Citește și: Un proiectil exploziv a fost găsit pe un teren agricol din Giurgiu

Se pare că tânăra din  Ucraina  ar fi suferit de depresie postnatală, ceea ce ar fi putut să o conducă spre gestul necugetat care a dus la uciderea copilului ei.

„Anchetatorii investighează toate împrejurările în care s-a produs tragedia. Este posibil ca mama în vârstă de 29 de ani să fi suferit o depresie postnatală”, a declarat şeful poliţiei din regiunea Kiev, Andrei Nebitov.

Citește și: O moldoveancă din Italia a violat o bătrână de 93 de ani pe care o îngrijea: „Voia să scoată diavolul din ea”

Criminaliștii continuă cercetările în acest caz. Chiar dacă ar fi vorba despre o depresie postnatală, oamenii legii au informat pe internet că vor trata această tragedie drept o crimă cu premeditare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si