Fapta sa a socat o lume intreaga. Judecatoria Tulcea a decis ca este incontestabil faptul ca acesta a putut sa ucida un caine, aflat in lant, care nu reprezenta niciun pericol pentru persoana sa.

”Fapta inculpatului constand in lovirea cainelui cu un cutit artizanal, provocandu-i leziuni incompatibile cu viata – intruneste elementele constitutive ale infractiunii de ucidere a animalelor, cu intentie, fara drept, prev. de art.25 alin.1 lit.a

din Legea nr.205/2004.”, au constatat autoritatile, potrivit legal-land.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Avand in vedere circumstantele infractiunii, acesta va fi condamnat la 6 luni de inchisoare, iar pedeapsa se va executa in regim de detentie.

”Cruzimea de care a dat dovada inculpatul, in contextul in care animalul nu reprezenta nicio amenintare, a determinat instanta de a aprecia ca singura pedeapsa apta de a-si atinge scopul este cea privativa de libertate.” (Judecatoria Tulcea, Sentinta penala nr. 1030/7 iulie 2017, www.rolii.ro).


Sentinta nu este definitiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si