Close sidebar
Close sidebar

Cruzime fără margini: Câine găsit spânzurat în centrul Capitalei. Polițiștii au deschis o anchetă

Poliţiştii de la Secţia 1 din Capitală au deschis o anchetă după ce un câine a fost găsit spânzurat de o ţeavă de gaze a unui imobil din Sectorul 1. Cercetările vizează infracţiunea de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie s-au sesizat din oficiu, vineri, cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o ţeavă de gaze aferentă unui imobil din Sectorul 1.

Citeste si: Tragedie înainte de Crăciun: A fost găsit spânzurat

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic şi Sănătate pentru Animale.

Citeste si: O fetiță de 10 ani, în stare critică după ce a fost lovită de o mașină în Arad

Poliţiştii Secţiei 1 continuă cercetarile, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI