Barbatul e acuzat ca a dat dovada de-o cruzime care intrece orice imaginatie. Nervos ca animalul i-ar fi atacat familia, individul, inarmat cu o secure, a venit sa-si faca singur dreptate! Fara mila si fara remuscari, l-a executat in piata publica, sub privirile trecatorilor.

In timp de doamna din imagine aplauda gestul dement, altii nu-si vor sterge curand din minte atrocitatea vazuta!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Din cercetari a reisit faptul ca tanarul in timp ce se afla intr-o piata din localitate ar fi exercitat acte de violenta si cruzime asupra unui caine comunitar”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtator de cuvânt iJP Gorj.

Barbatul acuzat de sangerosul atac abia a fost eliberat din arestul preventiv. El le-a spus anchetatorilor ca maidanezul ar fi sarit sa-i muste copilul. Asa ar fi ajuns sa-si iasa din minti si sa se piarda cu firea.

La primarie, au ajuns zeci de sesizari despre cainii comunitari care sar la oameni. Autoritatile ridica din umeri, pentru ca nu au bani. Deocamdata, singura varianta pe care o au e ca o fundatie din Norvegia sa finanteze infiintarea unui adapost.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si