Doi frati din Liverpool, Connor si Brandon Doran, impreuna cu un prieten de-al lor, Simon Evans au devenit protagonistii unui documentart TV, dupa ce au ucis un om fara adapost in varsta de 53 de ani.

Bennett era un barbat fara adapost, care in mare parte a timpul era beat.

El era insa un om pasnic, potrivit oamenilor din zona, care il cunosteau.
In noaptea in care a fost atacat, el bause intr-un pub pana la ora 1. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere il arata pe barbatul de 53 de ani, iesind singur din pub, cu o punga de plastic in mana, in care avea cateva beri.

In jurul orei 5 dimineata, cei trei baieti s-au apropiat de barbatul fara adapost care dormea, iar unul dintre fratii Doran, Connor, liderul grupului, a inceput sa-si instige prietenul sa-l loveasca pe barbat. Pentru ca Simon a refuzat, Connor a inceput sa-l bata. In cele din urma, Simon a cedat si a inceput sa-i aplice barbatului fara adapost mai multe lovituri. Cei trei baieti l-au lovit timp de 20 de minute inontinuu, cu picioarele, pe barbatul in varsta de 53 de ani.

In cele din urma, cei trei adolescenti l-au abandonat pe barbatul plin de sange. Acesta a fost gasit cateva ore mai tarziu de catre angajatii unui supermarket, care au chemat ambulanta. Bennett a fost transportat de urgenta la spital, unde a incetat din viata, cateva zile mai tarziu, din cauza loviturilor primite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simon Evans a fost cel care i-a marturisit mamei sale oribila fapta.
Mama fratilor Doran a incercat in timpul procesului sa-si apere fii, creandu-le un alibi fals. Femeia a fost condamnata la 31 de luni de inchisoare.

Cu un an inainte, fiul cel mare al femeii fusese si el condamnat la inchisoare pentru ca a ucis cu sange rece un om. Fii mai mici ai femeii, Connor si Brandon isi vor petrece urmatorii ani in inchisoare, ei fiind condamnati la 12, respectiv 6 ani de detentie.
Simon a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, scrie Mirror.

Sursa foto: Merseyside Police


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si