Close sidebar
Close sidebar

CTP: Dacă liberalii îi dezamăgesc pe oameni după combinageala asta, s-ar putea să dea cu dinții de asfalt

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre modul în care a acționat Guvernul Orban în ultimele zile și despre atitudinea premierului Ludovic Orban cu puțin timp înainte de votul din Parlament pe moțiunea de cenzură.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gazetarul spune că liberalii ar putea pierde susținerea populară după ce Guvernul a adoptat 25 de ordonanțe de urgență într-o zi. „PNL-ul nu înțelege că a ajuns la Palatul Victoria pe un val popular”, spune gazetarul. De asemenea, CTP a spus că PNL s-a lansat într-o „combinageală” care nu este în avantajul partidului.

Citeste si: Anunțul care aruncă scena politică în aer: Raed Arafat, premier!

”Pe acest val popular s-au ridicat. Nu pentru că sunt ei frumoși, lăptoși și devreme acasă. Ei au o părere foarte bună despre ei, dar nu sunt conștienți de asta. De aceea își permit astfel de procedee, cum sunt cele 25 de ordonanțe de urgență, de aceea își permit să monteze un spectacol care foarte ușor poate să cadă în ridicol. Sublim nu are nicio premiză să fie, dar ridicol poate să fie.

Când citatul clasic al domnului Orban-  „Regele a murit, trăiască Regele!”, Ludovic a murit, trăiască regele Ludovic, poate să îl arunce în derizoriu. Îl pune din nou Iohannis, urmează bătălia pe dos în Parlament, ca să fie dat jos... Asta te duce în ridicol. Și pierde.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Guvernul Orban a picat. Moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 261 de voturi

Va pierde domnul Orban în felul acesta. Nu sunt conștienți că ei s-au ridicat aici pe umerii celor 600.000

de oameni care au ieșit atunci împotriva Ordonanței 13. De asta au ajuns aici.

Și dacă pe acești oameni ei îi dezamăgesc, atunci, cu tot cu anticipatele lor, că vor fi anticipate, că vor fi la termen, cu toate că vor fi alegeri într-un singur tur, că le convine liberalilor, o să dea cu dinții de asfalt de nu o să se vadă. Asta nu înțeleg ei. S-au lansat în combinageala asta, 25 de ordonanțe, „ne asumăm răspunderea” pe două tururi ca să cădem și să intrăm în anticipate, trec peste Parlament...

nu mai contează nimic.

Citeste si: Guvernul Orban a picat în urma moțiunii de cenzură. VIDEO

Nu joacă corect și nu joacă nici măcar în avantajul lor în acest fel, pentru că susținerea populară se poate pierde foarte repede. Așa cum au câștigat-o, tot repede”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI