„Potrivit procedurilor de la Partidul Comunist, nu va fi dată jos Dăncilă mâine. O să se convoace CEx, se frământă problema în colectiv cu tovarășii. Chestiunea este că ei ar da-o jos, dar pe cine să pună în loc? PSD e într-o situație în care n-a fost niciodată. Mereu, de-a lungul istoriei lui, a existat un continuator, să zicem, un prim-ministru din umbră, un șef de partid din umbră, un președinte din umbră.

A existat. Mereu. Iliescu, urmat de Năstase, Năstase de Geoană, Geoană de Ponta. Mereu au avut o soluție în spate. Acum nu au! Nu au. E o contra-selecție perfectă făcută de Dragnea, încât orice om normal se întreabă: care are față de lider, mă, dintre ăștia? Pe cine să pună?”- a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Citeste si: EXIT POLL alegeri- PSD și PNL. Care era diferența Iohannis- Dăncilă la ora 15

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Codrin Ștefănescu, în partea stângă. Zâmbăreț. Deci, Codrin Ștefănescu a revenit, iată-l, acolo. Este ăla, valetul ăla, lacheu, ce este, Steriu, în spate, și cele două prințese războinice, de-a stânga și de-a dreapta, care aproape că o strivesc pe doamna Dăncilă.

Oricând Gabriela Firea poate să sară din nou la gât pentru președinția partidului, a mai făcut-o, astă-vară, la candidatura la Președinție și acum are nevoie mai mult de asta, pentru că i-ar asigura și o poziție de forță în competiția pentru Primăria Capitalei”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Citeste si: Rezultate alegeri prezidențiale 2019. Ultimele date exit poll înainte de ora 21.00: Bătălia prezidenţială pare tranşată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si