Close sidebar
Close sidebar

Cu banii castigati la emisunea de talente, Lorelai Mosnegutu, fetita fara maini, si-a implinit cel mai mare vis! "Este exact cum am vrut!", spune copila abandonata la nastere

Lorelai Mosnegutu, fetita fara maini care a emotionat o tara intreaga dupa ce a castigat premiul cel mare la un emisiune de talente, si-a indeplinit cea mai mare dorinta. A petrecut Craciunul intr-un apartament superb, pe care si l-a cumparat din banii obtinuti de la show-ul de televiziune la care a participat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-a mutat intr-un apartement superb, pe care si l-a cumparat din banii obtinuti de la show-ul de televiziune la care a participat.

In urma cu peste zece ani, "mama Vio”, asistent maternal, a vazut la televizor ca o fetiţa fara maini fusese abandonata la nastere la Maternitatea din Targoviste. A mers sa-i faca o vizita si a fost dragoste la prima vedere.

"Mama Vio" este cea care a inscris-o pe micuta la scoala Populara de Arta, la canto si desen. "Am avut un vis in care Alberta era pe scena si toata lumea era in picioare si o aclama si eu eram in dreapta ei si mi-am dat seama ca Dumnezeu imi da mie aceasta misiune", povestea in trecut Viorica Parvan, asistent maternal.

Lorelai Mosnegutu, care a fost ajutata de Gigi Becali, canta la orga, deseneaza si scrie poezii, in ciuda faptului ca nu are maini.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe langa talentul sau muzical, Lorelai a scris pana astazi nu mai putin de 4 carti, printre care "Zambet de inger" si "Eroii, iubirile mele". Lorelai scrie cu degetele de la picioare, fie cu pixul pe hartie, fie direct pe tastele laptop-ului, iar lipsa mainilor nu o deranjeaza absolut deloc.

Micuta de doar 11 ani din Targoviste i-a impresionat pe toti cei prezenti cu povestea ei de viata.

Alberta Mosnegutu, sau Lorelai, cum ii place sa fie numita, s-a nascut fara maini, fara femur la ambele picioare si inca de la nastere, copila a fost diagnosticata cu sindromul plurimalformativ.

Lorelai Mosnegutu a castigat o emisunea de talente in anul 2017 si premiul de 120.000 de euro.
Din banii castigati la competitie, adolescenta si-a cumparat un un apartament in zona Popesti-Leordeni.

Locuinta lui Lorelai Mosnegutu are doua camere, este situat la parter si are gradina.

Apartamentul a costat 57.000 de euro.

In cadrul unei emisuni TV, Lorelai Mosnegutu si-a aratat apartamentul. Adolescenta este extrem de incantata cum arata casa in care locuieste acum.

"Mi-am facut dormitorul exact cum am vrut. Cu poze cu mine mica. Am facut primul meu Craciun aici, in acest apartament. prin octombrie am gasit apartamentul, dupa patru apartamente vizionate", a explicat Lorelai Mosnegutu.

Intregul mobilier este conceput astfel incat adolescenta sa se poata descurca, desi nu are maini.

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI